Šta će se desiti kada stavimo bocu na sunce? Sunčevi zraci su infracrveni zraci koji prolaze kroz staklo i zagrij molekule vode, ovo izaziva molekule da aktivira, koji je u homeopathy se zove “Energične vodu” i ovo preuzima život.

Solarized vode ili poznat i kao voda pod naponom od sunca, je tehnika poznata u chromotherapy (metodu liječenja od boje), koji se sastoji od otkrivanja vode za sunce u staklenoj boci malo boje za par sati. Kada voda je izložene suncu, upijaju vibrational energije u to posebno boja; to može biti pijan ili kupala neki dio tijela, gdje želiš da se koristi tu boju.

Solarizovana ili plava voda je rezultat izlaganja pitke vode u plavoj boci suncu izvjesno vrijeme.

Nakon što je ovaj put, možeš uzeti to piće, to koristiti za biljke ili za kuhanje, i primijeniti svoje lične čišćenje ritual, sa svojstvima to nije prije izložbe.

Uv zraci sterilišite vode eliminacije bilo bakterije, i to je ostavio otkrili jer također eliminiše klora to do hemijskog akciju je pretvoren u gas i diže na površinu.

Tako dobijemo solariziranu ili fotoniziranu vodu.

Zadivljujući efekat tamnoplavog kristala
Fizičar Lord Kelvin, u godinu 1848 otkrio način da diplomiram temperatura svjetlo uspostavljanje to svjetlo ima diplomu boja temperatura, na primjer svjetlost sijalicu je između 2,000 i 2,500 stepeni kelvina, jedan halogena svjetlo od 3.000 i 3,800 Vazelin u podne po sunčanom danu, naći ćemo 5,000 i 5.500 stepeni kelvina.

Ali šta se dešava kada sunčevi zraci prođu kroz tamno plavi kristal? 5.500 stepeni Kelvina pretvorilo se u 7.000 Kb i kada je zemlja imala 7.000 K? u vrijeme svoje kreacije, voda vraća sjećanja.

Misliš da naše tijelo to ne prepoznaje? Sve što postoji u nama već postoji.

Onda vodu ne samo dynamizes, gubi bakterije, eliminiše klora, i također oporavi sećanje na šta su sve morali u vrijeme stvaranja.

Kako da ga pripremim?
Koristi tamno plavu bocu ako je moguće, takodje mozes biti lakši u boji, napunite sa slavine, stavi mi je u sunce otkrio za oko sat vremena ili više.

Da povećam ovo koristi snagu za tijelo, mjesto bijeli kvarca u boci, prethodno očistili i pod naponom na suncu sa namjerom za zdravlje i lično harmoniji.

Komentariši